Поки на Херсонському напрямку триває перегрупування ворожої армії, під її обстрілами знаходяться міста Гола Пристань та Олешки, а також дачні поселення поряд з ними. Рашисти «поливають» населені з мінометів.

Як повідомляє «Інформаційний спротив», обстріли проводяться з метою дестабілізації гуманітарної ситуації і примусу місцевого населення до «евакуації», яку окупанти вперто називають добровільною.

У Павлівці і Строганівці Каховського району напередодні нового року російські військові провели рейди у пошуках учасників АТО. Як пише «Центр національного спротиву», рашисти хотіли використати їх для своєї брехливої пропаганди.

А у сусідньому з Херсонщиною Криму тривають заходи з мобілізації. Наразі військкомати перевіряють тих громадян, котрі ще не брали участь у бойових діях на материковій Україні.

Як свідчать перехвати телефонних розмов, у ході вже згаданого перегрупування рашисти полишають свої позиції на лівобережжі Херсонщини і передислоковуються на Кримський півострів. Напередодні нового року до АРК на постійне місце дислокації повернувся 33 полк, за ним готуються відходити інші.

Однак у рашистів труднощі з транспортом. Один з військовослужбовців армії рф у розмові з дружиною зізнається, що його частину націлюють йти у Крим з автоматами пішки, але пайків у дорогу не видали.

Борис ВИНОГРАДОВ.  

Фото «Слово і діло».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!