Про це повідомляє окупаційна адміністрації області. «Перебои с телевещанием в Херсонской области будут решены в ближайшее время», – пишуть на своєму телеграм-каналі колаборанти.

Після ганебної втечі з Херсона рашисти почали транслювати свої брехливі телеканали з вежі у Василівці, де, буцімто, запустили в експлуатацію 3 сучасних мультиплекса.

26 грудня вибухом було зруйновано об’єкт телерадіомовлення у Чаплинці. Лише через 2 дні окупанти змогли налагодити частковий доступ жителів Чаплинської громади до свого телебачення. При цьому людям наполегливо радили повертати свої антени у бік кримського Армянська.

А 31 грудня після вибухів у Генічеську цифрове телебачення перестало працювати і там.

Однак відсутність телесигналу, запевняють в окупаційній адміністрації, з вибухами ніяк не пов’язана. Це всього лише «проведение технических работ на телестанциях».

«На данный момент сотрудники Министерства цифрового развития и массовых коммуникаций Херсонской области делают всё, чтобы устранить неисправности, – пишуть колаборанти. – Технические работы будут завершены в ближайшее время и в области будет восстановлено полноценное телевещание».  

Одне зрозуміло точно: окупанти дійсно докладають максимум зусиль, аби відновити пошкоджене обладнання. Адже крім соловйова, скабєєвої, сімоньян і подібних, ніхто не зможе пояснити адептам «русского мира», які, на жаль, але є на окупованій території, що відбувається у них за вікном.

Борис ВИНОГРАДОВ.

+ фото раша тв   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!