Окупаційна влада «помітила», що ціни у Генічеську вищі, ніж на росії
«В канун Нового года многие заметили, что цены на некоторые товары в Геническом районе завышены», – пише окупаційний телеграм-канал «Херсон.ру». Хоча, як знають наші постійні читачі, вони там не просто завищені, а космічні!
Але у самій росії, запевняють автори повідомлення, все набагато дешевше. Для прикладу взяли цукерки Twix і Snickers, які у Генічеську коштують 1172 рублі за кіло!

Хоча менш, ніж за 100 км від цього супермаркету, у Джанкої такі самі солодощі коштують 999 рублів, а у самій росії – всього-навсього 583 рублі.
Як доказ, на телеграм-каналі надали фото з усіх трьох магазинів, однак, де саме було зроблено останнє, не зазначили. Тож, чи реально на росії такі «дешеві» цукерки, не знаємо. Можливо, фото було зроблено напередодні 29 грудня, коли через зниження цін на нафту і санкції вільного світу російський рубль впав до 8-місячного мінімуму. Через це інфляція зараз на самій росії і у тимчасово захоплених нею регіонах галопуюча.
«Сложившуюся ситуацию наблюдает и администрация Херсонской области, – пише «Херсон.ру». – По нашей информации, уже разработан поэтапный план решения вопроса, в первую очередь, за счет развития конкуренции».
Для цього, мовляв, буде створено управління антимонопольної служби, вестиметься діалог (як рашисти «ведуть діалоги», всі добре знають) з власниками торговельних мереж, будуватимуться нові торгові бази (мабуть, взамін старих, що її їх розбили російські танки і ракети), шукатимуть постачальників з конкурентними цінами, а мережеву торгівлю розвиватимуть і розвиватимуть…
Але якось не впевнено виглядає така брехня. Краще б у свого сальда повчились. Той на дрібниці не розмінюється і вже «збирається» будувати ціле місто. Поки ж окупанти лише розбивають і розкрадають «старі».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!