У поліцію надійшло повідомлення, що в лісі поблизу Великої Олександрівки пролунав вибух і чутно крики про допомогу. На місце правоохоронці прибули з вибухотехніками та службовим собакою.

Поліцейські побачили пораненого чоловіка, який лежав на землі. У 70-річного жителя Малої Олександрівки були сильна кровотеча з ушкодженої ноги і шоковий стан. Працівники сектору поліцейської діяльності № 1 Бериславського РВ надали домедичну допомогу потерпілому, а потім відвезли його в лікарню.


Вже у медзакладі стало відомо, що в пенсіонера травматична ампутація п’ятки однієї ноги та множинні пошкодження другої.
Чоловік розповів, що випасав корову, аж раптом та забігла в ліс. Намагаючись вивести скотину, селянин і наступив на вибуховий предмет. Ймовірно, це була протипіхотна міна, яку під час окупації залишили рашисти.

Поліція вкотре звертається до жителів деокупованих населених пунктів з проханням поки не відвідувати ліси, береги річок, не їздити польовими дорогами, адже там досі зберігається мінна небезпека. Будьте вкрай уважними, не піднімайте з землі невідомі предмети, не підходьте до нездетонованих снарядів, які можуть будь-якої миті вибухнути. Бережіть себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!