Працівники Державного бюро розслідувань у взаємодії з прокуратурою провели обшук у псевдопосадовця окупаційної мерії Херсона Сергія Рибачка. У червні минулого року росіяни призначили Рибачка першим заступником так званого “голови” “військово-цивільної адміністрації Херсона” володимира сальдо.

Співробітники ДБР повідомили, що під час обшуків було знайдено залишені документи, які можуть служити доказовою базою для слідства.

“Показовою знахідкою та черговим доказом для слідства став, начебто, золотий нагородний годинник від президента РФ, яким колаборант вихвалявся в оточенні, стверджуючи, що це справжній подарунок від путіна за теплу зустріч “нової влади”.

Але, як пізніше з’ясувало слідство, годинник виявився підробкою і зроблений з дешевих матеріалів, не із золота. Одним словом – фальшивка, які і уся їхня гауляйтерська влада із “хнр”.

Наразі відомо, що, коли ЗСУ почали активно звільняти Херсон, фігурант втік разом зі своїми кураторами, покинувши усе майно, у тому числі і “золотий” годинник.

Від кримінального переслідування Рибачок “заховався” за вигаданим ім’ям Семен Анатолійович Ушинський.

Наразі вирішується питання щодо заочного повідомлення фігуранту про підозру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!