Внаслідок російських обстрілів ввечері 14 січня у Каховці пошкоджені будівлі на розі вулиць Велика Куликовська і Фаїни Гаєнко. Зокрема, постраждали школа N5, будівлі готелю «Приват» і ресторану «Вечорниці», поліклініки «Софія», кінотеатру, фітнес-клубу «Гранд», навколишні житлові багатоповерхівки та інші. Деякі квартири через пряме влучання зруйновані вщент.

Наразі відомо щонайменше про п’ятьох поранених і одну загиблу. Цю інформацію в інтерв’ю Суспільне. Херсон підтвердив начальник Каховської міської військової адміністрації Віталій Немерець.

За словами очевидців, перед початком обстрілу, машина з російськими військовими приїжджала до приміщення фітнес-клубу, звіряли координати. Після цього одразу почалися обстріли. Напрямок прильотів завжди один: з берегової лінії з боку села Малокаховка.

І вже звичним для роспропаганди є звинувачувати у своїх злочинах зброєні сили України. Так сталося і цього разу: вже на ранок сьогоднішнього дня окупанти виставили відео під щемливу музику із наслідками вчорашніх обстрілів у Каховці. От тільти про те, що це саме вони – рашисти – обстріляли мирне місто, представники народу-«асвабадітєля» промовчали.

Ввечері 14 січня росіяни обстріляли житлові будинки і у Таврійську Каховського району.

Напрямок прильотів завжди один: з берегової лінії з боку села Малокаховка.

Олександр ПІТОЄВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!