Після того, коли російські дорожники відновили другу смугу руху на мосту через протоку Промоїна на Арабатській Стрілці, «улучшилась транспортная логистика». У цьому глядачів окупантського телеканалу «Крым 24» запевнив гауляйтер лівобережної частина Херсонщини сальдо. Для кого, вона, ця логістика, покращилась, зрадник не уточнив. Хоча це й так зрозуміло – Арабаткою нині рухається переважно військова техніка рашистів.А оскільки продажна ведуча сальда не спинила, він переповів глядачам інші свої схиблені фантазії про ту ж таки логістику: «Она ещё улучшится после постройки автотрассы Джанкой-Ростов, которая полукольцом опояшет Азовское море». Вкотре не забув набрехати і про нове місто, яке обіцяє побудувати на Арабатській Стрілці за вказівкою свого повелителя путіна.

Тим часом окупанти досі нічого не зробили з величезною ямою на автотрасі через Арабатську Стрілку. Оскільки у місцевих жителів іншої дороги у Генічеськ немає, вони, пропускаючи військову техніку, їдуть цією і не завжди доїжджають без пригод.

Увагу «новых руководителей» на проблему у мережі знову звернув один з місцевих автомобілістів: «На дорозі просто по центру така ямища, просто ямища, у яку машини потрапляли неодноразово, ламали колеса, ламали стійки. Дуже глибока яма. І ніхто нею поки не займається. Прошу звернути увагу на неї. І далі весь зиґзаґ у цих ямах. Можна ж привезти сюди п’ять мішків сухого асфальту і закатати».

З трасою, про яку сказав сальдо, теж не все так однозначно. Як повідомили NewDay ua жителі Сокологорного Генічеського району, на ділянці автодороги, яка біля них проходить, російські дорожники зняли асфальт, а далі нічого не роблять. Тож, коли окупантам доведеться тікати з Мелітополя дорогою на Крим, на цій ділянці швидко це зробити їм не вийде.

Та й з нинішнім шляхом з Джанкоя у Ростов-на-Дону, скажімо відверто, не все у порядку. Мається на увазі шлях через Кримський міст, який досі не можуть відремонтувати після «бавовни». Як пише «Інформаційний спротив», спочатку уряд рф заявляв про завершення ремонту на мосту до 23 липня 2023 року, тепер кажуть: у кращому разі – до 23 грудня. Поки ж спромоглись встановити лише один фрагмент прольоту (на першому фото).

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!