18 жовтня гауляйтерка терських провели у Генічеську «совещание с главами сельских и поселковых советов». Про це інформує telegram-канал самоназваної «администрации Генического района». Відвідав його і «заместитель министра труда и социальной политики» володимир лебьодкін. Оскільки в рф такого міністерства немає (у назві російського останнє слово – «защиты»), неважко здогадатись, що «господин» приїхав «аж» з Херсона. Однак місцеві колаборанти розпинались перед ним, як перед найвищим керівництвом.

Зокрема, «начальник управления Пенсионного фонда» галина воронова, поінформувала гостя про те, що «в данное время идёт выплата пенсий за август-сентябрь 2022 г. По техническим причинам произошла задержка пенсионных выплат. Но сейчас ситуация выровнялась, и до конца текущего месяца пенсии будут выплачены».

Нагадаємо, що незалежно від стажу, кожен з бажаючих генічеських пенсіонерів отримує по 10 тисяч рублів за місяць. Тепер, як пишуть наші читачі, ті з пенсіонерів, хто чекав на рашистів, такою сумою незадоволені. Своє незадоволення демонструють поки що на лавках під під’їздами. Мало, мовляв. Зважаючи на ціни, дійсно мало. Наприклад, м’ясо на кості (і свинина, і яловичина) на Генічеському центральному ринку зараз коштують 280 гривень за кіло, м’якуш – 300-320, а мандарини, як ми вже писали, взагалі «золоті» – по 200-220 грн/кг!

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!