Спочатку слід звернутися до найближчого гуманітарного центру або до голови районної у місті ради, голови старостинського округу. Там допоможуть оформити заяву, внесуть у базу даних отримувачів гуманітарної допомоги та нададуть інформацію про дату отримання.
Голови районних у місті рад, старостинських округів, відповідальні за гуманітарні центри, в свою чергу, для отримання гуманітарної допомоги від ХМВА. Вони формують загальну потребу за результатами зібраних заяв мешканців (з переліком необхідних товарів із зазначенням кількості),
надають заявку на розгляд комісії з розподілу гуманітарної допомоги. Комісія приймає заяви щодня з понеділка по п‘ятницю о 9.00-11.00.
У заяві мають бути всі необхідні реквізити: дата, адреса заявника, ПІБ та дані уповноваженої особи, яка визначена головним отримувачем допомоги.
Заява може бути відхилена: якщо вона складена некоректно, незрозуміла кількість, цільове призначення допомоги, відсутні реквізити заявника чи повні дані відповідальної за отримання особи. Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!