Економічна криза (у тому числі, і через західні санкції) б’є по росії все сильніше і відчутніше. Там вже скоротили видатки на медицину і освіту (справді, не на уряді ж і депутатах двох палат економити!), відмовились від проектів будівництва низки автомагістралей до 2027 року (при цьому жителям окупованої частини Херсонщини продовжують брехати, що прокладуть трасу з Ростова-на-Дону до Джанкоя через Генічеський район).
Але на пропаганді, судячи з усього, рашисти не економлять навіть у такі важкі для себе часи. Оскільки нічого гарного на окупованих українських землях вони не роблять, вихваляються тим, про що б інші промовчали. Наприклад, майже всі окупантські телеграм-канали розповсюдили сюжет «министерства здравоохранения Херсонской области» про те, що «член совета федерации россии» айрат гібатдінов привіз у Генічеську центральну районну лікарню… милиці! «Подвиг» «сенатора» полягав у тому, що «подарунок» він доставив аж з Ульяновської області.
На каналі окупаційної адміністрації області розповідається і про те, як у рамках всеросійської акції «сбылись желания многодетной семьи Бдезицких, эвакуированной из Каховки в Лазурное». Родині з шістьома дітьми, четверо з яких неповнолітні, взявся допомагати керуючий відділенням центрального банка росії у Херсонській області андрєй пєрєтокін.
Думаєте, «уважаемый господин» квартиру батькам і дітям подарував? Як би не так – гоночну машину з конструктора, роликові ковзани і «модные» кросівки! Ще й розповів пропагандистам, як важко ці кросівки було доставляти.
А ось «администрация Новотроицкого муниципального округа» розповіла, як у селі Новопокровка роздавали продуктові набори незаможним громадянам. Та ще й фотопідтвердження додали: явно антисоціальні громадянин і громадянка любовно притискають до грудей банку армійського горохового супу і трилітрову ємність з щами.
Навіть голодні путінські вояки такого не їдять, тому й «пожертвували» цей непотріб. А пропагандисти цю гидоту ще й сфотографували!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!