«Очень большая проблема – хохлы скидывают с дронов гранаты, в том числе, на наших ребят», – розповів в ефірі окупантського телеканалу «Таврия» москвич кіріл базалінський.

На окуповану Херсонщину російського фашиста разом з поплічниками занесло бажання допомогти своїм. Крім гумових чобіт, «волонтери» зі столиці держави-агресора привезли путінським воякам «уникальные антидроновые ружья», які назвали «жизненно необходимой вещью».

Та на наше щастя і на свою біду орки цими рушницями користуватись не вміють. Про це свідчить черговий перехват телефонних розмов рашистів, який оприлюднив «Інформаційний спротив».
Окупант з прізвищем трошин, який знаходиться на окупованій території Херсонської області, жаліється по телефону дружині, що російські офіцери нічого не вміють робити: «ни генератор заправить, ни украинский коптер сбить из электронного ружья».
Навіть мобілізація, на його думку, почалась через те, що кадрові офіцери масово відмовились воювати. От би ще й солдати відмовились. Так ні, трошин хвалиться дружині своїм «житлом»: «Хата уже есть, это выкопанный блиндаж». Про те, що ця «хата» невдовзі може стати ще й могилою, орк у розмові воліє не згадувати.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!