До окупованого Генічеська прийшли холоди. 7 лютого вранці на приморських вулицях було 6 градусів нижче нуля, 8 – лише на градус тепліше. Вкупі з потужним вітром низькі температури доставляють генічанам максимум дискомфорту. Навіть колаборанти вишкрябують на вкритому інеєм склі, як їм холодно, а потім діляться зображенням у соцмережах.

Інші колаборанти закликають генічан… економити. Так, людина з прізвищем воронов і подарованою йому окупантами посадою «начальника Генического управления «ГУП Херсонгаз» вкотре нагадує у соцмережах, що газу, який добувають у Стрілковому, у холодну погоду не вистачає. Тому, мовляв, його треба максимально економити (останні два слова у тексті звернення виділено), інакше аварійно зупиняться газорегуляторні пункти, що, в свою чергу, призведе до відключення всіх споживачів.

А поки окупанти не можуть забезпечити газом один район, вони обіцяють газифікувати… всю окуповану територію лівобережжя. Робити це, за словами гауляйтера сальда, буде міністерство будівництва і житлово-комунального господарства рф, а контролювати його – віце-прем’єр-міністр марат хуснулін. Зрадник, щоправда, не уточнив, газом всіх забезпечать до того, коли на Арабатці побудують місто, а Генічеським районом проляже автобан, чи після.

Тим часом Генічеську не вистачає не лише газу. Як зізнається на своєму каналі окупаційна адміністрація, вугіллям місто забезпечене тільки на 60 %.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!