Перебування у Херсоні виявилося дуже шкідливим для здоров’я офіцерів ФСБ РФ. Коли вони для чогось нишпорили в гаражі приватного будинку по вулиці Кримській, де отаборилися, там гримнув вибух. Він був малопотужним, але в результаті двоє рашистських карателів відправилися на концерт Кобзона. Більше мирним жителям вони вже не нашкодять.

Прикметно, що будинок, де розкошували мокшанські потвори, належить родині ректора Херсонського державного університету, професора Олександра Співаковського, котрий нині разом із релокованим вишем перебуває в Івано-Франківську. У телефонній бесіді з автором цих рядків Олександр Володимирович підтвердив і факт захоплення його будинку орками, і вибух. «Оселі мені, звичайно, шкода – моя родина мешкала в ній вісімнадцять років. А от до тих, хто там жив, жодного співчуття не маю. Адже ніяких дозволів вселятися в нього я нікому не давав: загарбники просто виламали двері, і стали в хаті господарювати на свій смак. Що заслужили, те й отримали», – коротко підсумував ректор ХДУ.

Мешканці сусідніх котеджів на Кримській кажуть: виїжджаючи з обраного під штаб будинку у своїх справах, рашистські спецслужбісти зазвичай встановлювали там розтяжки з бойових гранат. Можливо, на такій розтяжці через помилку самі й підірвалися. Це не дивина, бо орки є орки: вічно п’яні, жадібні до чужого, агресивні та неуважні. За будь-яких обставин, городяни шкодують лише, що ліквідували тільки двох з них: знешкоджених ворогів багато не буває. Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!