Більше сотні вбитих та поранених російських окупантів – такий результат прильоту в ніч на 24 жовтня по Каїрській середній школі Каховського району.

Саме тут ворог облаштував нічліжку. Очевидці розповідають, що ”швидкі” розвозили постраждалих по найближчих лікарнях протягом кількох годин.

Вже наступного дня стало відомо, що ЗСУ завдали ракетного удару по базі під Херсоном, в якій базувалися кадирівці. Своїми відео тіктокери успішно зливали місцевість, де розташовувалася їхня база. Туди й надіслали «подарунок» наші захисники.

У повідомленні конкретного місця не називалося, та судячи з опублікованих фото та відео, це саме так школа в Каїрах.
За попередньою інформацією, близько 40 окупантів поїдуть додому в чорних пакетах, ще понад 60 — поранені. Та поки що остаточних даних щодо 200-х і 300-х не називають. Скоріше тому, що й роботи по пошуку потерпілих під завалами тривають.

Разом з тим варто відзначити влучність прильоту по ”казармі” рашистів. Адже від обстрілу не постраждав жоден житель Каїр.

Повідомляють також, що тієї ж ночі був приліт по скупченню окупантів на колишньому маслозаводі сусідньої Горностаївки. Чекаємо офіційного повідомлення про його результат. В тому, що він буде ”солідним”, сумніватися не доводиться.
Андрій ЧОРНОВУС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!