Про звірства рашистів на окупованих територіях України відомо багато, але вони постійно вказують на свою «доброту». Днями, наприклад, розповсюдили у соцмережах повідомлення про двох жителів Василівського району Запорізької області, які «дискредитировали специальную военную операцию».

Окупаційна поліція, буцімто, встановила, що 18-річна дівчина і 28-річний чоловік «в магазине в присутствии большого количества людей выкрикивали антироссийские лозунги и критиковали проведение СВО».

Херсонці прекрасно знають, що у період окупації міста люди зникали безслідно і за менші «провини» перед рашистами. А що у Василівському районі? Виявляється, нічого страшного. Якщо вірити окупантам, звісно. Їхній суд, буцімто, призначив порушникам штраф у 30 тисяч рублів і відпустив.

А ще рашисти розповсюджують відео, як «выдворяют» з окупованої території Херсонської і Запорізької областей українців, які… повідомляли ЗСУ координати російських військових баз. Уявляєте, які «добрі»?! Навіть відомий сепаратист владімір рогов (той, що розповідав, як українці вчать школярів вбивати «російських» снігурів, але підгодовувати синиць, бо вони жовто-сині) занервував, написавши у соцмережах, що таких громадян треба не відпускати, а судити за російським законодавством.

Театр абсурду продовжується і наслідки його, на жаль, жахливі.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!