Великий любитель побазікати на камеру, якому у «госдумі» мало місця (тому, мабуть, він рідко буває у москві), депутат і голова незаконно створеного на окупованій території Херсонської області України осередку російської політичної партії «единая россия» ігорь кастюкєвічь провів «особистий прийом» громадян у Скадовську. Декорацією у театрі одного актора виступив скадовський гауляйтер сергій швайко.


Чи вирішив базікало всі проблеми скадовців, які до нього звернулись, прес-служба окупаційної адміністрації Скадовського району не повідомила, а от одній з гостей «допоміг» точно. До «єдінороса» звернулась така собі Ольга Сініцина – мати п’ятьох дітей, як повідомили окупаційні пропагандисти. Жінка, яка судячи з усього зовсім не має проблем (як тут не позаздрити?), попросила показати у Скадовську… «Чебурашку».

Хто не знає, це – новий, 2022 року випуску, російський фільм, який немає нічого спільного з творцем Чебурашки Едуардом Успенським. Хтозна, якби зараз Едуард Миколайович був живий, чи допустив би вихід на екрани такого «творіння», адже він, відомо, не боявся воювати за авторські права навіть з іноземцями.


Громадянка Синіцина сказала, скоріш за все, завчену фразу про те, що про новий фільм у Скадовську лише чули, однак подивитись його ніхто не може. Це неправда – «Чебурашка» доступний в інтернеті одразу на кількох безкоштовних платформах. Кожен може подивитись і скласти свою думку. Особисто мені фільм не сподобався деякими жартами з категорії «нижче поясу», порушеннями моральних принципів головними героями, і, чи не насамперед, імперською пропагандою. Так, вона присутня навіть у дитячому кіно. Так головний герой Геннадій Петрович називає Чебурашку собакою породи «белорусская ушастая овчарка». А коли звірятко копіює рухи однієї з героїнь, зазначає: «Смышлёная порода – белорусы».
«Вишенькою на торті» є те, що садовника Геннадія Петровича грає наш продажний земляк сергій гармаш. Як відомо, цей затятий путініст не лише підтримав широкомасштабну війну росії проти України, а й збирався «восстанавливать» у рідному Херсоні театр!
Тому саме його набрав на прийомі по гучному зв’язку кастюкєвіч.

Незважаючи на те, що набагато молодший депутат гармашу «тикав», називав того «рідним другом», особливо похизуватись не вийшло. Артист говорив з ним зверхньо, але з пропозицією приїхати на лівий берег області, аби презентувати «Чебурашку», погодився. Тим паче, що спільний друг пари «володя сальдо» його вже кликав.
Ось так одним лише дзвінком можна вирішити всі проблеми мешканців окупованого Скадовська! Іронізую, звісно, але те, як наших земляків на лівобережжі окупанти намагаються тримати за дурнів, реально «напружує».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!