До цього призначення Олександр Третяк проходив службу у підрозділах спеціального призначення військової служби правопорядку, зокрема, і південного теруправління.

Про кадрові рішення у своєму Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Також очільник області повідомив, що у департаменті цивільного захисту та оборонної роботи виявили порушення у закупівлі зимової форми для тероборони.

“Є припущення, що форма була пошита з неякісної тканини і взагалі просто лежала на складі. Цю форму або було соромно роздавати військовим або взагалі не планували роздавати. Матеріали надані до правоохоронних органів для прийняття рішення”, — сказав Прокудін.

За його словами, також надходять скарги щодо роздачі та отримання гуманітарної допомоги.

“Адміністрація посилює контроль за збереженням і розподілом гумдопомоги. В першу чергу це стосується обліку складів, штабів та точок видачі. А також створення реєстру допомоги, фіксації на блокпостах машин, які ввозять її в область та подальшу перевірку доставлення тим, кому вона адресована”.

Особливо контролюватимуть недопущення скупчення людей. А також будуть проводити рейди на ринках і в магазинах з метою виявлення фактів продажу гумдопомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!