На вулиці Мелітопольській у Каховці окупанти відновили роботу свого гуманітарного центру. З відеозверненням до каховчан з цього приводу у соцмережах звернувся гауляйтер павло філіпчук. Колаборант також поспілкувався з відвідувачками цього центру.

Бабусям філіпчук довго розповідав про необхідність «евакуації» на росію. Там їх, мовляв, чекає безкоштовне житло, матеріальна допомога і триразове харчування. Житло ж у Каховці у них, буцімто, ніхто при цьому не відбиратиме.

Питання бабусі (принаймні, на відео) не ставили. Хоча можна було б спитати, чого на любителю росії-«матушки» американська куртка.

Як, і його старший товариш по зраді батьківщини володимир сальдо, філіпчук надає перевагу продукції американської Columbia Sportswear Company. При цьому ще й обрав майже бюджетний варіант. Такий пуховик, як на ньому, в українських інтернет-магазинах коштує від 3999 до 7599 гривень. Щоправда, тим, кому зрадник «вішав локшину на вуха» щодо «евакуації», такий одяг з огляду на жебрацьку пенсію може бути недоступним. 

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!