“Татьяна Кузьмич провела встречу с эвакуированными херсонцами” – повідомляє гауляйтер сальдо. Зустріч так званої заступниці губернатора Херсонщини, якій інкримінують державну зраду, відбулася 24 лютого, у річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну. Зрадниця відвідала “пункты временного размещения (ПВР)” у Неклиновському районі Ростовської області. За даними сальдо наразі в Ростовскій області рф перебуває 741 “эвакуированный житель Херсонской области”, з яких 134 дитини.

Нагадаємо, йдеться про тих, хто добровільно виїхав у росію під час окупації правобережжя Херсонщини, щодо дітей – там вибору не було. Судячи з усього, на росії в наших земляків, які проміняли рідну землю на ворожу, на новому місці не все так гладко: кузьмич почула скарги.
“Татьяна Кузьмич взяла на личный контроль решение вопросов отдельных граждан, среди которых: задолженность по заработной плате, восстановление утерянных документов студентов, содействие в процедуре установления опекунства”, – йдеться в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!