На лівобережжі Херсонщини у окупантів спостерігається кадровий голод. Вони самі це визнають, розповсюджуючи оголошення про вакансії у соцмережах.

По-перше, спеціалістів бракує на окупаційному телеканалі «Таврия». Там потрібні новинні редактори, ведучі, кореспонденти, випускаючі редактори, монтажери, телеоператори і спеціалісти з комп’ютерної графіки.

При цьому професійний рівень кандидатів окупантів не цікавить. Достатньо хотіти «приложить свою руку к интеграции возвращенных регионов».

Зрадникам обіцяють офіційне працевлаштування, житло і часткову компенсацію транспортних витрат. А ще від них вимагають «переезд в Херсонскую область». Отже, серед місцевих запроданці закінчились.

В окупованих Скадовську і Каланчаку не вистачає провізорів і фармацевтів.

Чаплинському дитсадку № 1 потрібні вихователі. Беруть навіть без досвіду роботи.

У Скадовську лікарню шукають бухгалтера і економіста.

Каховським електромережам потрібні електромонтер, майстер, диспетчер, інспектор, бухгалтер-касир, інженер і головний інженер.

«Херсонская областная филармония» шукає вокалістів, музикантів, хореографів і артистів розмовного жанру.

«Херсонский морской колледж рыбной промышленности с дислокацией в городе Геническ» оголосив про вакансії викладачів історії і філософії, математики та інженерної графіки, метрології, стандартизації, матеріалознавства, електротехніки і електроніки, експлуатації суднових енергетичних установок. Обіцяють неповну зайнятість. Бажаючих, з огляду на те, як часто повторюється оголошення, катма.

Богдан СТРАЖАК.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!