Вже рік мешканці окупованої частини Херсонщини, які не продали батьківщину і не пішли служити рашистам, живуть у злиднях. Жебрацької подачки, яку окупанти називають пенсією, вистачає лише на найнеобхідніше. Тому частина наших земляків змушена брати гуманітарну допомогу від рашистів. Останні вихваляються при цьому, які вони «добрі», виставляючи у соцмережах фото аборигенів, яким кинули «кістку».

Зараз свою допомогу орки роздають у Каховському районі. Наприклад, у Семенівці, на малій батьківщині поета Миколи Братана, вони, як пише окупаційна адміністрація, видали 81 продуктовий набір. До набору входить гречка, борошно, соняшникова олія, масло, цукор, рибні консерви – все те, що до приходу рашистів пенсіонери самі могли собі купити. Але і це дісталось не всім бабусям і дідусям, а лише тим, кому за 80 років.

А жителів Зеленого Поду рашисти (як пише окупаційна адміністрація, учасники «сво») змусили радіти питній воді і хлібу. «Слова благодарности и признательности в адрес российских военнослужащих звучали от жителей теруправления». Читати таке – гидко і боляче водночас.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!