В окупованому Генічеську відкрили мурал з зображенням російської фашистки дар’ї дугіної. Портрет злочинниці намалювали на стіні школи № 4. Як повідомив окупаційний телеканал «Таврия», на відкритті була присутня голова окупаційної адміністрації району олена терських.
Постояла б та пішла, так ні, зрадниця наговорила купу нісенітниць. По-перше, назвала дугіну «журналісткою» і «філософом». По-друге, сказала, що подібні «герої» є на каналі «Таврия», і вони «не боятся, идут смело и снимают весь ужас, который сейчас происходит». Враховуючи, що окупаційний телеканал останнім часом показує в основному Генічеськ, «ужас», треба думати, «происходит» саме там.
Вбита своїми ж у результаті розборок (або, як пише «Миротворець», «ліквідована спецслужбами фашистської росії внаслідок міжвидових розбіжностей) дар’я дугіна відома, перш за все, завдяки своєму батьку алєксандру дугіну, прибічнику створення «евразийской сверхдержавы» – росії з приєднаними до неї колишніми радянськими республіками.
Сама покійна також говорила ідеологічно вивіреними фразами. Найхарактерніші з цитат після її смерті підібрала «Комсомольская правда».
Ось цитата про Україну: «Это не война с Украиной, это война со всем Западом. Азовцы – это не украинцы».
А ось про талібів: «Талибы делают приятные вещи: запретили наркотики, выдворили американцев. Прекрасные два жеста. Правда, ограничивают образование женщин. Но раньше лучше что ли было, когда при старом режиме женщинам рассказывали, что можно выбирать себе пол».
Як добре, що від цієї рашистки ми більше нічого не почуємо. А мурал, прийде час, зафарбуємо, адже такі особи прикладом для дітей не можуть бути апріорі.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!