Комітет Самарської губернської думи з регламенту публічно осудив і запропонував виключити з кпрф депутата Михайла Абдалкіна, який дивився послання путіна федеральним зборам з локшиною на вухах.
І не лише дивився, а виклав відео цього перегляду у соцмережі, підписавши: «Полностью поддерживаю, полностью согласен, отличное выступление. Ничего подобного за последние 23 года не слышал. Приятно удивлён».


Чи то його однопартійці навчились розрізняти іронію, чи все таки побоялись, що гнів путіна може зачепити і їх, але 1 березня самарські депутати проголосували за пропозицію виключення Абдалкіна з кпрф. Перед цим голова прес-служби партії у державній думі назвав вчинок депутата «глупостью» і додав, що він не залишиться без відповіді.
На сміливий вчинок звернули увагу і в лдпр – голова самарської фракції цієї партії олександр степанов запропонував відправити молодого депутата на військову службу.
Єдиним, хто підтримав дії Михайла Абдалкіна став самарський однопартієць Микола Бондаренко. Вчинок колеги він назвав сміливим і креативним і додав, що аплодує його таланту і рішучості. Як відреагувала кпрф на цей другий удар, поки що невідомо.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!