Голова окупаційного уряду Херсонської області андрєй алєксєєнко зібрав у Генічеську гауляйтерів всієї окупованої частини Херсонщини. На світлинах з заходу бачимо фізіономії новотроїцького гауляйтера бочка, чаплинського – хлюстова, новокаховського – леонтьєва, каховського – філіпчука, нижньосірогозького – збаровського, скадовського – швайка та інших.
Хабарник, який, нагадаємо, мав сісти у рідному Краснодарі за грати, а тепер ще й військовий злочинець алєксєєнко говорив про пришвидшення видачі банківських карт пенсіонерам. Адже планується, що пенсії видаватимуться не на руки, а через банкомати. А зараз, за даними окупантів, картки мають лише близько 5000 з 217000 пенсіонерів.
Як думаєте, чи видають пенсійні картки російських банків не громадянам росії? Отож-бо й воно, що такий крок з пенсіями більше нагадує примусову паспортизацію.
На сходняку поговорили і про нехватку цих самих банкоматів у степовій Іванівці. Ситуацію гауляйтер пообіцяв виправити.


Голова окупаційного уряду також збрехав, що мешканців окупованої Херсонщини звільнили від оплати комунальних послуг. Спочатку алєксєнко зачитав лист, який, за його словами, надіслали жителі Новотроїцького. Люди, буцімто, написали, що їм не видають пільгове вугілля через те, що не платять за воду.
Гауляйтер зажадав пояснень на камеру від голови тамтешньої окупаційної адміністрації юрія бочка і «министерства жкх». Після того наголосив, що на аварійний ремонт комунікацій і придбання матеріалів «выделяется достаточное бюджетное финансирование».
Далі цитата: «На сегодня жители Херсонской области полностью освобождены от оплаты коммунальных услуг», але «по окончанию переходного периода и восстановления нормальной жизни, после улучшения экономической ситуации будут установлены также и тарифы для населения на все виды услуг ЖКХ».
Тим часом у Генічеську ніякого перехідного періоду і не було. Як повідомляють наші читачі, тарифи на водопостачання з водовідведенням у місті складають 25 рублів за кубометр. А не платять люди поки що лише за електрику і газ, однак окупанти продовжують переукладання договорів.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!