Міжнародний жіночий день на окупованій частині Херсонщини будуть відзначати по-особливому. Окупанти хочуть, аби 8 березня жінки побігли. А святковий захід, особливо не заморочуючись, назвали «Девушки бегут!»
У соцмережах дівчат і жінок запрошують прийти цього дня на стадіон «Колос» у Скадовську, де об 11.00 вони на вибір мають пробігти 200, 400 чи 800 м.
На пам’ять про естафету окупанти обіцяють футболки і сертифікати, а кращим – цінні призи. Які саме, не уточнюють. Можливо, такі, як гауляйтер Скадовщини сергій швайко подарував недавно місцевій мешканці Олександрі Іларіонівні Калашниковій, вітаючи її зі 100-річчям. Від «щедрого» зрадника бабуся отримала квіти, торт і коробку мармеладу. Мабуть, спеціально саме для цього 100 років жила.


Взагалі ж з подарунками до жіночого дня у росіян чоловічої статі нині складна ситуація. Як повідомляє «Інформаційний спротив», аби купити жінкам квіти і косметику, вони… беруть мікропозики. Середня сума святкової позики складає 7,4 тисячі рублів.
Але допомогти росіянам відсвяткувати, особливо не витрачаючись, може ініціатива голови партії «комуністи росії» сєргєя малінковича. Міжнародний жіночий день він пропонує перейменувати у день «женщины-патриотки».
Тоді жінці достатньо буде подарувати найдешевшу річ, аби лише російського виробництва (а інших на росії зараз і немає). Якщо ж подарунок їй не сподобається, можна звинуватити у непатріотизмі. А там це – стаття.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!