«Буває, що й корова літає», – каже мудрий український народ. Майже так само фантастично звучить і новітнє твердження: буває, що й окупанти правду говорять. Хочете приклади? Будь ласка.

«Когда идёшь по пустынным улицам когда-то живущего красивого города на берегу реки с пляжами, парками и серьезным сельскохозяйственным производством, а сейчас полная тишь, пустота, бегают собаки, ветер носит мусор, – конечно, опустошение и ужас», – так у сюжеті телеканалу «Таврия» волонтер з Курська описує життя у Каховці. Правдиво і точно. Шкода, лише, що не уточнює, хто ж довів колись мирне місто до такого стану…

Хоча пропагандисти свій хліб… пробачте, свій кокаїн не дарма нюхають – показуючи забиті OSB-плитами вікна п’ятиповерхівок, брехливо звинувачують в обстрілах ЗСУ.

Але високопоставлені колаборанти у Каховці воліють мало з’являтись, зате тиловий Генічеськ навідують ледве не щодня. Днями у залі для селекторних нарад Генічеської РДА збирались на своє перше (хочеться вірити, що і останнє) засідання члени «избирательной комиссии нового созыва».

Головою виборчкому майбутні гаазькі підсудні одноголосно обрали військову злочинницю з Донецька марину захарову. Однак у коментарі окупаційному телеканалу рашистка несподівано вирішила говорити правду. «Легализируем законодательную власть на территории Херсонской области», – сказала вона. Отже до цього вона там була нелегальною. Отже навіть за російською пародією на законодавство «брехерендум» не має ніякої юридичної сили.

Хто не звертає з брехливої доріжки, так це гауляйтер сальдо. Вирішив, мабуть, що брехатиме до кінця. Голова російського цвк елла памфілова попросила його забезпечити передвиборчу кампанію до 10 вересня, коли на росії пройде т. зв. єдиний день голосування, на всій території Херсонщини. Колаборант радо погодився, пообіцявши, що кампанія пройде і на правому березі Дніпра. Дійсно, чим ще брехуну, який вже місто на Арабатці «побудував», займатись?

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!