9 березня по окупаційному радіо «Таврия» знову лунав сигнал повітряної тривоги, на фоні якого впевнений чоловічий голос повідомляв про удар, закликаючи всіх переміститись у сховища. Окупаційна телерадіокомпанія відразу ж зізналась у своєму телеграм-каналі, що зазнала хакерської атаки, але скількох прибічників «русского мира» встигла налякати трансляція, історія замовчує.

«Это жалкая клоунада – всё, чем наши враги могут ответить на уничтожение их инфраструктуры и укреплённых подземных командных пунктов», – збрехав услід за повідомленням «Таврии» окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия».

Окупанти не зізнаються, що за кілька днів до цього такий самий сигнал лунав у Краснодарському краї. Сьогодні ж сигнал, крім тимчасово окупованих Херсонщини і Крима, чули також, як мінімум, у двох регіонах рф – Свердловській області і Татарстані.

В останньому регіоні повідомлення про радіаційний удар на телебаченні з’явилось просто посеред реаліті-шоу «Я стесняюсь своего тела» – рейтингового реаліті, у якому, зважаючи на назву, мають зніматись безрукі і безногі рашисти, що повернулись додому з «сво».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!