«Дурень думкою багатіє», – каже мудрий український народ. От і окупанти на Херсонщині вже підраховують у голові майбутні прибутки від вкрадених з лівобережжя сільгоспкультур. Мова не про пшеницю, яку рашисти не лише успішно вкрали, а й приписали до власних здобутків, подарувавши путіну можливість збрехати про рекордний врожай зернових на росії. Окупанти вже «вглядаються у далечінь».
«Сенатор российской федерации от Херсонской области» константін басюк недавно був на посиденьках, які тамтешня «Парламентская газета» назвала круглим столом. Мовчки сидіти басюк не захотів, тож пропагандисти почули з його рота наступне: «В нашем регионе (це «сенатор» так Херсонщину називає – авт.) огромный потенциал, который при правильном подходе даст мощную отдачу по всей стране. Жители соседних с нами регионов уже это почувствовали. За счёт поставок из нашей области в Крыму в прошлом году уже подешевела клубника, помидоры, другие овощи и фрукты».


Цього ж року, запевнив він присутніх, «доступные по цене клубнику, помидоры и другую продукцию отправят по всей» росії. А на Ближньому Сході і у Африці, за словами фсбешника зі стажем, вже зачекались херсонських пшениці і соняшникової олії. Мабуть, так само, як його кишені зачекались суперприбутків від реалізації вкраденого.
Тим часом гауляйтер окупованої Іванівської громади олександр васалатий домовлявся про свою частку від краденої сільгосппродукції з головою окупаційної адміністрації Ялти яніною павленко.

Зрадник повідомив, що поставлятиме у Ялту пшеницю, ячмінь, горох, кавуни, дині і м’ясо. Зрадниця погодилась.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!