Брехнею від окупантів вже нікого не здивуєш. Цього разу, як пише Кримський Розслідувач, російські загарбники видали фейк про те, що в Нижніх Сірогозах Генічеського району «більше двох років» не працювала місцева автостанція. А після цього вони прозвітували про її «відкриття», а також про запуск «аж» двох автобусних маршрутів. При цьому вартість проїзду для пасажирів буде в рази більшою, ніж до окупації.

Як розповів директор так званого «ГБУ Херсонской области «Херсонтранс», колаборант Микола Остюченко, на автостанції Нижніх Сірогоз буде проходити «аж» два автобусні маршрути – на Генічеськ/Чонгар і Мелітополь.

«Заява про те, що у нас більше двох років не працювала автостанція – абсолютна брехня. В Нижніх Сірогозах діяло два потужних автопідприємства. Вони серйозно оновили свій автопарк і обслуговували не лише наше селище, а й сусідню Іванівську, Горностаївську та інші громади. А кількість їхніх рейсів уже важко підрахувати: кілька разів на день вони їздили до Херсона, а також до Генічеська, Мелітополя, Запоріжжя, були й приміські рейси по території нашої громади. Також наші автоперевізники взяли в оренду і розвивали автостанцію в Іванівці», – розповіли кореспонденту мешканці Нижніх Сірогоз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!