У Херсоні встановили ще одне мобільне укриття – вже сьоме. Цього разу захисну споруду розмістили біля одного з відділень Нової Пошти. Наступне планують обладнати на Острові, повідомив Суспільному директор благодійного фонду “Юність” і керівник проєкту SafePlace4UA Ілля Блохін.

За його словами, ці два нові укриття проспонсорувала Нова Пошта.

“Тут дуже багато людей, які приходять. У цьому районі їх велике скупчення. Інші укриття ми ставимо на тих місцях, перелік яких поданий міською військовою адміністрацією”, — розповів Блохін.

Вартість одного укриття близько 400 тисяч гривень, розказав Ілля Блохін. Місткість великого укриття 50 людей, з них 35 сидячих місць. Стандартного, що встановлять на Острові — 25 місць, з них 20 сидячих.

Раніше керівник пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомив, що до Херсона доставлять ще 10 мобільних укриттів. Загалом міська влада Херсона замовила 60 мобільних укриттів. Вони будуть розміщені у різних місцях Херсонської громади.

Толоконніков додав також, що зараз у Херсоні фонди і волонтери допомагають облаштовувати поки що наявні зупинки мішками з піском, щоб люди могли так забезпечити свою безпеку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!