Так звана уповноважена з прав дитини у Криму ірина клюєва, яка з 2015 року переховується від органів прокуратури України і розшукується за статтею 111-1 ККУ «Колабораційна діяльність» розповіла російським пропагандистам з «ТАСС», що батьки дітей, який тримають у таборі «Лучистый», можуть забрати їх до кінця березня. То

«Есть небольшое количество детей, родители которых находятся на территории, подконтрольной Украине, – сказала клюєва. – Как только они определятся с возможными вариантами забрать детей и у них это получится, Мария Алексеевна будет включаться, возможно, через волонтёров, Красный Крест, чтобы каким-то образом соединить семьи».

Названа колаборанткою особа – це уповноважена при президенті рф з прав дитини львова-бєлова, яка якраз і відповідальна за депортацію дітей з Херсонщини.

У дитячому оздоровчому таборі у Євпаторії нині знаходиться 89 дітей. За словами клюєвої, батьки половини з них перебувають на підконтрольній території України або за кордоном. Отже, інша половина зараз у росії? Тоді дуже дивно виглядає, що вони досі не забрали дітей.

«Детям, несмотря на то, что они без родителей, очень нравится. Я это чувствую и по общению с ними, по их настроению понимаю», – розповіла зрадниця. Однак сказали їй це діти, буцімто, під час «неофициального общения». А вірити злочинниці на слово може лише дурний. Чи може дітям бути краще без батьків, навіть, якщо табір «отапливается» і «пять раз в день кормят хорошо»? Риторичне запитання.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!