«Здравствуйте! Пишу вам от безысходности и боли за родной Херсонский край! Может, вы владеете информацией и можете ей поделиться, хотелось бы знать, будет ли наше наступление этой весной? Или когда оно вообще будет и будет ли? Ждём и надеемся. Плохо на душе от того, что ничего не движется в направлении победы», – такого листа від неназваного прихильника «русского мира» отримала у свій чат-бот окупаційна адміністрація Скадовського району.

Колаборанти опублікували цей сумний текст, але відразу поспішили запевнити, що перемога буде і «русские войска отодвинут противника от нашего региона».

Очевидно, що сумних і навіть панічних настроїв серед сепаратистів на окупованому лівобережжі більшає. Це для них злочинець сальдо постійно повторює в інтерв’ю, що росіяни повернуться у Херсон. А під час святкування звільнення 79-ої річниці обласного центру від німецьких нацистів (ідейних попередників нинішніх з росії), яке відбулось у Генічеську, «заместитель председателя общественного совета при ВГА Херсонской области» ігор качур поділився хворобливою фантазією про те, що 80-ту річницю колаборанти святкуватимуть у Херсоні.

Мабуть, для того рашисти і намагаються стерти місто на порох, аби за рік там щось святкувати? Але вже скоро їм буде не до цього. Єдине, що залишиться – це відзначати поразку у війні. І буде це не у Херсоні, і навіть не у Генічеську, і не у Сімферополі, а десь там – далеко-далеко «за порєбріком».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!