Що хотіли сказати цим окупанти, незрозуміло. На телеграм-каналі окупаційної «Таврии» написано, що таким чином «движение «За правду» продолжает работу по патриотическому воспитанию молодёжи Новороссии и увековечиванию памяти героев России».

У список «героїв», морди яких зобразили на білбордах потрапив, зокрема, єгор горшков. Він був командиром з позивним «вольга» і одним з ідеологів створення «новороссии». До того, як 28 вересня минулого року 50-річний уродженець міста Котлас Архангельської області рф став добривом, «вольга» встиг взяти участь у військових конфліктах у Абхазії і Придністров’ї, на боці сербів воював у Косово.

Ще один «герой» алєксєй колунов був з 2003 року членом «национал-большевистской партии» і лютим вболівальником «Спартака». Настільки лютим, що на знак протесту проти поганої гри росіян на Євро-2004 облив апельсиновим соком президента футбольного союзу і головного тренера. З 2014 року колишній «нацбол» організовував діяльність так званих «інтербригад» на окупованому Донбасі, а з вересня 2022 року сам пішов воювати. Минуло трохи більше двох місяців, як 26 листопада під час артобстрілу московський фашист став 200-им. Сталось це у Луганській області.

Ще один рашист з білборда не те, що до Генічеська, а до нинішньої війни ніякого відношення не має. Бо помер ще у 1996 році, під час окупації росією Чеченської Республіки Ічкерія. З євгєнія родіонова російська пропаганда зробила мученика. Мовляв, він не відрікся від рідної православної віри, не зняв натільного хрестика – і за це був вбитий. Пізніше до прославлення окупанта приєдналась і рпц. Його назвали мучеником і стали малювати на іконах. Точно так, як пізніше всім сумно відомого кирила стрємоусова. 

Що тут скажеш? Яка країна – такі й герої!

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!