Ще у минулому році окупаційна адміністрація Генічеського району брехливим ротом заступника її голови олександра пінаєва обіцяла генічанам, що пустир біля Генічеської школи № 3 у мікрорайоні, який ви бачите на фото, буде забудовано багатоповерхівками. З’являться там, мовляв, і асфальтні доріжки, і дитячі майданчики.
Щойно підсохло після зими, як рашисти… продовжили обіцяти. Але видимість того, що щось робиться, створили. Тим паче, що достойний приклад у «мистецтві» окозамилювання є – сальдо з його «правительственным кварталом» на Арабатці. Отже, озброївшись теодолітом і нівеліром, рашисти кинулись робити вигляд, що вони щось на пустирі вимірюють. Зрадник пінаєв поспішив пояснити своїй пастві, що геодезичні прилади використовували, аби вже скоро побудувати «55 тысяч метров квадратных жилья! Это где-то 1 тысяча квартир!»
А ще, за словами колаборанта, якийсь московський інститут відремонтує очисні споруди за містом (вони і так там нові, у рамках «Великого будівництва» змонтовані), прокладе резервну каналізаційну лінію і замінить близько 125 км міського водогону!
Ну, а далі, мабуть, як у Ільфа і Петрова: «Васюки переименовываются в Нью-Москву, а Москва – в Старые Васюки. Ленинградцы и харьковчане скрежещут зубами, но ничего не могут поделать. Нью-Москва становится элегантнейшим центром Европы, а скоро и всего мира». Те, що замість Васюків у текст потрібно поставити Генічеськ, ви вже зрозуміли.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!