Спеціальні комікс-інструкції, аби прості правила безпеки під час війни можна було обговорити з дітьми різного віку, надав для мешканців Херсона антидискримінальний цент «Меморіал» (Брюссель), за сприяння Херсонської міської військової адміністрації.

В умовах війни батьки та освітяни за допомогою коміксу-інструкції можуть допомогти навіть найменшим дітям дізнатися про важливі правила безпеки: як уникнути зустрічі з міною, що робити у разі обвалу і що взяти з собою в укриття. Виконання цих правил рятує життя – це зараз важливо для кожної дитини в Україні!

Герой коміксу потрапляє в різні ситуації і отримує інструкції про те, як поводитися та що краще зробити. Експерти та ілюстратори працювали над тим, аби використати просту мову, проілюструвати можливі ситуації з небезпечного сьогодення багатьох українців, попередити небезпечну для життя поведінку, а також допомогти подумати про рішення, які – може так статися – дитина буде приймати самостійно.

Для особистого та колективного використання також можливо завантажити електронну версію коміксу – для перегляду з дітьми на смартфоні або комп’ютері за посиланням:

Правила безпеки для дітей під час війни: комікс-інструкція

За вказаним посиланням можна заповнити заявку на безкоштовне отримання надрукованих плакатів із коміксом для закладу, де навчаються діти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!