У рашистів – все не так, як у інших. Навіть географія і та своя, особлива. Є у них, наприклад «Снигиревский район Херсонской области», а у цьому уявному районі – «военно-гражданская администрация», а у ній – «глава» юрій барбашов. І, крім нього, мабуть, нікого у цій вигаданій структурі немає. Принаймні, нікого більше пропагандисти не показують.

А от барбашов з’являється у сюжетах роспропагандистів періодично. В останньому розповів про те, що чоловікам Одеської, Миколаївської, а також звільненої частини  Херсонської області на вулицю краще не виходити, а то зразу ж заберуть на війну. А якщо не захочете воювати проти «русских братьев», тоді на вас чекає «концлагерь». Слава богу, далеко їхати не доведеться. Його в Одеській області «побудували».

Хто ж цей невіглас чи брехун, що відкрито несе маячню, а його не забирають у божевільню? Як повідомляє «Миротворець», уродженець Миколаєва юрій барбашов за «русский мир» воює з 2014 року. Починав сержантом в артилерії так званої міліції «лнр» (навіть фото з того періоду є). На жаль, тоді його не вбили. З Снігурівки, яку ЗСУ звільнили 10 листопада 2022 року, також пощастило втекти живим. Але ж колись це везіння закінчиться…

Борис ВИНОГРАДОВ. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!