У Бериславі під час застілля 47-річний депутат однієї з місцевих рад Бериславського району вистрілив з автомата у свого знайомого. Потерпілий зазнав поранень і вижив лише завдяки втручанню у конфлікт своєї дружини.

На місці події слідчі встановили, що випивала компанія з трьох чоловіків. Під час застілля між господарем та одним із гостей виникла сварка. Нібито інцидент був вичерпаний і гість покинув приміщення, але через деякий час повернувся з автоматом у руках і вистрілив у господаря будинку. Від звуку прокинулась його дружина і побачила, як чоловік стікає кров’ю та намагається захиститись від нападника. Жінка виштовхала зловмисника на вулицю та викликала поліцію. Втекти підозрюваному не вдалося, його затримали біля власного будинку.

Поліцейські вилучили речові докази та знаряддя злочину. Нині слідчі встановлюють походження зброї. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 «Замах на кримінальне правопорушення» та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» ККУ. Сьогодні суд відправив підозиюваного під варту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!