«Компанію «Агробізнес», якою керує Едуард Репілевський, можна брати за взірець ефективного інвестування приватного капіталу, завдяки багаторічному досвіду та сумлінній праці керівника, господарство розвивається у різних напрямах, є економічно стабільним та безперечним лідером у виробництві сількогосподарської продукції», – писав до повномасштабного вторгнення росії
ТОВ «Центр соціальних та економічних досліджень «Золотий фонд». З тих пір багато, що помінялось: «Агробізнес», як інші підприємства зрадника, перереєстровано за російським законодавством, а сам він став «министром сельского хозяйства и рыболовства» в окупаційному уряді Херсонської області.


«Працює» новоспечений «министр» плідно. Лише тиждень тому він зі своїм шефом андрєєм алєксєєнком збирав аграріїв у Тавричанці Каховського району, а 21 березня майже у тому ж складі вони зустрілись у залі засідань Генічеської райдержадміністрації. Голова окупаційного уряду вкотре обіцяв сільгоспвиробникам державні субсидії, які мають покрити їх затрати на посівну, а його підлеглий лише піддакував. Мовляв, ви сійте, а гроші будуть. Як сказали про це пропагандисти з «Таврии»: «Весна – время сеять и собирать документы».
А поки аграрії збирають документи на отримання субсидії і намагаються сіяти (саме намагаються, бо дороге не лише насіння з росії, а й паливно-мастильні матеріали), СБУ оголосила вже другу підозру колишньому депутату облради від «оп-зж», колишньому правоохоронцю (колись він навіть Новотроїцький районний і Новокаховський міський відділи міліції очолював) і власнику козиної ферми у Мар’янівці. «Я люблю Мар’янівку, адже родився і виріс на цій землі. По закінченню служби я повернувся сюди і почав розвивати цю землю та розуміти, що тільки тут можна щось отримати і чогось досягти», – розповідав репілевський у довоєнному інтерв’ю «Українському півдню».
Але щось, а, головне, чомусь (колишні його друзі зізнаються, що до цих пір не знають, чому) пішло не так. Тепер за пунктом 5 статті 111-1 ККУ колаборанту загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої. У в’язниці зраднику буде непереливки. Там колишніх міліціянтів не шанують, навіть якщо вони – кандидати економічних наук.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!