Генічани повідомляють про концерти російського артиста естради євгенія петросяна. Вони пройшли 23 березня, о 12.00 і 17.00. Щоправда, ні відео, ні фото, ні будь-яких інших підтверджень ми поки що не маємо, а роспропагандисти, як і у випадку з дроновим-шаманом, про таке, як мінімум, добу будуть мовчати. Мабуть, аби запроданець встиг без проблем повернутись додому.
77-річний петросян не лише підтримав «спецоперацію» свого фюрера, а й періодично відвідує недобитих рашистів у госпіталях. Зокрема, приєднався до акції міноборони рф «Лучшим воинам мира». У Московському центральному військовому госпіталі ім. П.В. Мандрика він не лише читав недобиткам свої монологи, а й поділився з пропагандистами «глибокими» думками: «Россия это наша мама, которую каждый сын обязан любить. И наши военнослужащие, показывают, как искренне они ее любят, какое благородство они проявляют, ведя эту специальную операцию. Желаю, чтобы все они оставались здоровы, выполнили все свои задачи, и знали, что мы душой с ними, что любим, что мы им благодарны. Они наши защитники. Они защищают не только страну, не только государство, но и каждого из нас, наши семьи, наши города и села. Они должны знать, что мы с ними единая семья. Мы за них болеем, держим за них кулаки, что победа была за нами».
А на новорічному вогнику діда взагалі понесло. «Нравится – не нравится, Россия расширяется», – кричав він у мікрофон. У Генічеську він також обрав для виступу кінотеатр «Росія» (який для генічан був і лишається «Україною»), але людей, кажуть, небагато прийшло…
Щойно будуть відомі подробиці виступу несмішного петросяна у Генічеську, обіцяємо поділитись.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!