Перший підозрюваний добровільно працевлаштувався до окупаційного органу, ставши так званим «начальником відділу з організації і розвитку перевезень на транспорті Департаменту транспорту Херсонської області». Колаборант брав участь у публічних зібраннях, організованих окупаційною владою, закликав представників юросіб перереєструватися за законодавством рф, погрожуючи конфіскацією їхніх активів на користь країни-агресора.
Ще один городянин зайняв посаду так званого «специалиста отдела регистрации транспортных средств отдела ГИБДД в городе Херсон». Він займався здійснював реєстрацією та переєрестрацією транспортних засобів, перевіріряв документи, звіряв ідентифікаційні номери складових частин, видавав реєстраційні документи та номерні знаки до транспортних засобів.

Після деокупації зрадника затримали українські правоохоронці. За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
Посаду так званого «головного інженера» «унитарного предприятия «Херсонская железная дорога» зайняв третій колаборант.

Він робив публічні заклики на підтримку країни-агресора. Під час інтерв’ю для росЗМІ просив містян проголосувати на псевдореферендумі за вихід Херсонщини зі складу України та приєднання до рф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!