Від окупації потерпають не лише люди, а й брати наші менші. І якщо з їжею для них питання ще якось вирішити можна, то відсутні медикаменти нічим іншим не замінити. Через майже повну відсутність ліків працівники ветеринарної клініки у Новій Каховці змушені були звернутись за допомогою до тамтешньої окупаційної адміністрації. Звідки звернення переадресували до «сенатора» від Херсонської області.

20 березня, повідомляє у Телеграм окупаційна адміністрація, від басюка прийшли кілька ящиків. Судячи зі списку, «сенатор» не був особливо щедрим при придбанні медикаментів, і прислав найдешевші. У ящиках привезли бинти, вату, глюкозу, краплі проти бліх і кліщів, пелюшки, рукавички, хірургічні нитки, пігулки для регуляції статевої функції, котячий корм та ін. Але працівники клініки радіють і такій допомозі, навіть подяку басюку написали.

У цій клініці, до речі, недавно робили щеплення псу Кузі, хазяйку якого вбило під час обстрілу. Окупантський канал «Главное в Херсоне и области» пише, що нині Кузю взяли до себе добрі люди. Зрозуміло, що не рашисти. Ті лише вбивати й можуть.

На каналі пишуть, що у жінки, крім пса, залишилось два сина. Один живе у Козацькому і не зміг приїхати навіть на похорон (а як би він зміг, якщо залишився на правому березі?), а другий працює у Німеччині далекобійником. Чоловік вбитої рашистською ракетою жінки також помер. У день її вбивства якраз був рік з дня його смерті. Бідолашну ховали сусіди.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!