В окупованій Новій Каховці окупанти продовжують доводити, що не залишають місто. Так у місцевому «АТБ», який рашисти перезвали у «Соцмаркет» (найбільшому з діючих у місті супермаркетів), працівники «Промсвязьбанка» встановили три термінала-банкомата. Як повідомляє окупаційна адміністрація, крім отримання готівки з банківських карток, там можна буде відкривати рахунки і безготівково оплачувати товари і послуги.

«Для Новой Каховки, где полноценного банковского учреждения так и не было открыто, появление банкоматов и терминалов Промсвязьбанка – большой шаг к возвращению в современность, о которой из-за войны мы как-то стали забывать», – прокоментувала подію прес-служба окупаційної адміністрації Нової Каховки. Три банкомата-термінала встановили також у Таврійську.

«Промсвязьбанк» (ПСБ), нагадаємо, це банк сина колишнього голови ФСБ Михайла Фрадкова – Петра. Аби підняти собі імідж, у грудні банк виступив спонсором встановлення у Генічеську новорічної ялинки. Але на те, що ПСБ знаходиться під міжнародними санкціями Євросоюзу, Великобританії, США та інших держав, це, зрозуміло, ніяк не вплинуло.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!