Після заяви сальда про відпочинок дітей з окупованої частини Херсонщини у всеросійському дитячому таборі «Океан», розміщеному поряд з Владивостоком на березі Японського моря, «в сеть обильной рекой полились посты, что якобы российская сторона планирует вывезти детей из Херсонской области на Дальний Восток». Пропагандистів з News Front, котрим належить цитата, це дуже образило. Думаєте, вони відмовились від своїх злочинних дій? Ні, хоч і виправдовуючись, продовжили.
«Вот только российская сторона проявляет заботу, ведь детей отправляют в лагеря и санатории на отдых, подальше от зоны боевых действий, чтобы не ломать психику», – написали пропагандисти. Ще й додали, що все відбувається за згодою батьків. Їм у фейковому міносвіти так сказали, мовляв.
Але якби рашисти на цьому зупинились, вони були б не рашисти. Далі взялись обвинувачувати Україну у тому, що раніше відправляли «детей на Западную часть Украины, и не просто на отдых, а с чёткой ориентацией перепрошивки их сознания», а «после такой поездки молодое поколение начинает считать Бандеру и эсесовскую дивизию «Галичина» героями. Поэтому большинство детей возвращались домой зараженными вирусом радикального национализма»…
Все, припиняємо цитувати! Інакше від рашистів вірусом радикального дебілізму заразимось.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!