Комічний персонаж з вигаданою посадою «секретарь регионального отделения партии «Единая Россия» в Херсонской области» ігорь кастюкєвіч продовжує гастролі школами окупованого регіону, імітуючи бурхливу діяльність.

У шкільній бібліотеці Великої Лепетихи депутат «госдуми» знайшов «украинскую литературу от некоторых американских фондов с искажёнными историческими данными». «Он добавил, что таких книг в образовательных учреждениях быть не должно», – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». Яких саме, не показали.

У наступному сюжеті все вже було, «як треба». Перебуваючи у Рубанівці, окупант тряс перед камерою поетичною збіркою військового журналіста Сергія Братчука «Війна у мирний час», примовляючи, що це – не що інше, як «героизация АТО».

«Лежат эти книги в общеобразовательной школе, – ледве не плакав у камеру схожий на побиту собаку депутат. – Я считаю, что это – недоработка». У бібліотеці школи у Малій Лепетисі рашисти «обнаружили пропагандистскую литературу в духе радикального украинского национализма и русофобии, а также символику радикальных националистических организаций». Фотопідтвердженням такій «новині» стало зображення книжок, серед яких є «суперрадикальна» «Україна сміється», зім’ятих вишиванки і шароварів з поясом та державних прапорів.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!