Справжню спецоперацію з порятунку багатодітної сім’ї провели працівники Бериславського районного відділу поліції спільно з колегами із Дніпропетровської області, які нині несуть службу на Херсонщині, разом із співробітниками ювенальної превенції та роти поліції особливо призначення.
Родину із п’ятьма дітьми віком від 1 до 10 років правоохоронці евакуювали з с. Веселе Новокаховської міської громади. Населений пункт був в окупації 260 днів. Але й після звільнення Веселого російські війська продовжують терор мирного населення, щодня обстрілюючи з лівого берега.
Спецоперація по порятунку сім’ї теж проходила під обстрілами. Незважаючи на ризики, поліцейські діяли швидко та професійно, завдяки чому всі учасників евакуаційної групи залишились неушкодженими та безпечно дістались місця призначення.

Двома броньованими автомобілями батьків із дітьми вивезли з небезпечної зони та передали ювеналам. Потім у супроводі парамедика доправили до Херсона, де евакуйованих зустріли представники ОВА та волонтери. Нині сім’я у безпеці, їхньому здоров’ю та життю нічого не загрожує. Родину доправили до іншого регіону, де для неї підготували комфортні умови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!