«При отходе из Херсона российские власти в целости и сохранности оставили предприятие по вывозу бытового мусора», – нахабно бреше «News Front». Уявляєте, пам’ятники з собою забрали, а комунальне підприємство залишили цілим? Вежі українських компаній мобільного зв’язку обдерли до цурки, а комунальне вирішили не чіпати? Врешті, всю техніку (навіть неробочі автокрани, про що зізнавались у сюжеті на «Таврии») з порту вивезли, а на вивіз сміття вирішили не зазіхати? Вірите? Я – ні.

Красти – у рашистів у крові. От і у Великій Лепетисі шкільні автобуси поцупили. Навіть «глава Великолепетихского муниципального округа» вадим садулаєв у цьому зізнався. Щоправда, зазначив, що вкрадені автобуси хоче використати з благородною метою. «Сейчас совместно с руководством Херсонской области и с руководством партии «Единая Россия» мы проводим работу по регистрации тех автобусов, которые нам были переданы от районного отдела образования бывшей Украины. На территории района есть семь автобусов, которые мы хотим использовать для организации транспортного сообщения», – сказав колаборант у сюжеті окупаційного телеканалу «Таврия». Керівництво партії він, скоріше за все, мав на увазі місцеве, а Україна для нього колишньою точно не буде, коли прийде час відповідати за скоєне.

Вкрадені автобуси садулаєв планує пустити не лише на місцеві рейси, а і на «межмуниципальный» до Нижніх Сірогоз. Там, мовляв, і банки є, і податкова служба. Бажаючі можуть і паспорт рф отримати, і пластикову карту для видачі винагороди за зраду. А ще зі сказаного можна зрозуміти, що у Великолепетиській громаді працюють не всі школи. Та й самі пропагандисти раніше лише одну працюючу показували.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!