У дитсадку «Казка» в окупованому Каланчаку колаборанти з запізненням провели святковий захід до Дня сміху. У фотозвіті для окупаційної адміністрації розмили не лише обличчя дітей, а й виховательок у ролях клоунів Чупи і Чупса (якісь непатріотичні імена, не знаходите?).

Колаборанти ж «Тавричанского территориального управления Каховского муниципального округа» вирішили не ховатись. Долучившись до флешмобу «Я русский», вони записали відео з підтримкою путіна, війни і «воссоединения» Херсонщини з росією. Тим самим спростили роботу українським слідчим, адже тепер зрадників легко можна ідентифікувати.

А от вчителями окупантам у Тавричанці досі не щастить. Як і з учнями. На телеграм-каналі окупаційної адміністрації Каховського ледве не щодня повторюють оголошення, що у тамтешню школу потрібні і ті, і інші. А вчителям географії, фізики, англійського, хімії та біології навіть обіцяють надати квартири, господарі яких виїхали. Пишуть, що «газ, свет, вода, канализация, а также мебель, бытовая техника в наличии».

Але бажаючих все одно катма. Та і самі колаборанти в успіх «справи» не дуже вірять. Навіть карту росії для відео взяли таку, де з окупованих українських регіонів зображено лише Крим. Мабуть, туди попервах їм і доведеться тікати.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!