«6 апреля, в 11.30, в городском парке Славы прогремел взрыв, – повідомляє у соцмережах окупаційна адміністрація Нової Каховки. – По всей вероятности, вражеский дрон сбросил гранату и боеприпас взорвался в воздухе… В парке Славы горит Вечный огонь в память о погибших солдатах. Именно память о них не даёт покоя укрофашистам. Вот и пытаются сделать всё, чтобы осквернить и уничтожить напоминание о подвигах советских солдат».
А поки рашисти безпідставно звинувачують у знищенні пам’яті інших, самі успішно це роблять. Взяти хоча б пам’ятник загиблим під час Другої світової землякам у Генічеську. Спочатку рашисти розфарбували його під лубок, а після ліквідації сепаратиста владлена татарського поставили фото з його пикою під цей пам’ятник. Для чого? Хто його знає. Мало того, що покійний «воєнкор» – не земляк херсонцям, він ще й воїном не був. Грабіжником – так, сепаратистом – так, фашистом – так, а воїном – ні.
«Самобытный, харизматичный, умный и начитанный», – сказав про такого ж, як сам, злочинця гауляйтер сальдо. Нічого, це забудеться. А от слова татарського «Всех победим, всех убьём, всех, кого надо, ограбим. Всё будет, как мы любим» і «Украина как государство в нынешнем виде должна быть уничтожена» треба запам’ятати. Навіть після перемоги над росією. Для чого? Хоча б для того, що рашизм більше ніде і ніколи не повторився.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!