Спеціальний кореспондент всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії алєксандр сладков днями побував «на прифронтовой полосе в Херсонском и Запорожском направлении».
«Всё, что могу показываю, – розповів елітний пропагандист своїм шанувальникам. – Хочу, чтоб у наших людей создалось представление, как много делается для обороны Крымского направления. Если б можно было, я показал в 100 раз больше. Обратите внимание на огромное количество самосвалов, они везут и везут «тетраэдры», а их и так, как грибов в Чернобыле».


Протитанкових «тетраедрів», які ще називаються «зубами дракона», на кадрах пропагандиста і справді багато. Сам він запевняє, що у деяких місцях їх по чотири ряди стоїть. Це такі, мовляв, лінії оборони.
З одного боку військовий кореспондент, кавалер орденів «мужества», медалі «За возвращение Крыма» та трьох премій фсб у військовій справі мав би розбиратись. З іншого мав би знати, що на правому березі Дніпра рашисти у тому році будували точнісінько такі самі «лінії оборони». І що? Де вони тепер?
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!