Колаборантам «столиці» окупованої Херсонщини посад на всіх не вистачає. Тому декому доводиться ними ділитись. Зокрема, недавнього заступника голови окупаційної адміністрації олександра пінаєва окупаційний телеканал «Таврия» тепер підписує у титрах «скромніше»: «начальник юридического отдела Генической ВГА». Однак на телеграм-каналі, який веде колаборант, він не демонструє і краплі образи за пониження. Натомість продовжує виконувати ту ж саму «роботу», що і виконував на посаді заступника.
«Робота» екс-міського голови і офіцера СБУ в запасі полягає, по-перше, у щоденній брехні про Україну і вигадуванні найогидніших образ про її захисників. Ось як цей любитель «русского мира» пише про нашу армію: «ВСУ – это нечисть! Сброд всякого отребья. Неудачники, которые не нашли себя на гражданке! Пошли в АТО зарабатывать, убивая своих соплеменников… А теперь они стали заложниками ЦРУ, которые их заставляют подыхать за ранее предоставленные гривны. И они готовы стрелять и по церквям, чтобы спасти свои никчёмные и проклятые душонки-тушёнки»… Прошу вибачення у читачів, бо читати таке огидно, але для розуміння, що за «кадри» пішли служити рашистам, потрібно.
По-друге, ротом цього покидька його господарі малюють райдужні картини майбутнього Генічеська. Потерпіть, мовляв, – і буде вам все-все-все. Бо росія «тут навсегда» і «своих не бросает». Так лише за один день пінаєв встиг пообіцяти генічанам будівництво росіянами одразу чотирьох об’єктів. По-перше, запевнив, у Генічеську буде автодор з автогрейдерами та іншою технікою, яка не лише ямковий ремонт буде робити, а й асфальт новий укладати! По-друге, на в’їзді у місто з боку Новоолексіївки рашисти, за словами колаборанта, побудують асфальтний завод. По-третє, у генічан тепер «буде» новий стадіон. На це, мовляв, аж 150 мільйонів рублів вже виділено! Ну і четвертим об’єктом, який пінаєв вже побудував у своїй хворобливій уяві, має стати басейн. Побудують його, за словами головного артиста… пробачте, юриста окупаційної адміністрації, позаду санаторно-курортної школи-інтернату (це, якщо не будуть проти ті генічани, які зараз там припинають своїх кіз) або на Арабатській Стрілці…
Все що хочеш обіцяє колаборант, а от цирку – ні. На жаль. А то було б йому де після війни виступати. Це, звісно, якщо наші воїни під час звільнення міста захочуть його у живих залишити. А може, ще й до того генічеські партизани, набравшись досвіду у колег з сусіднього Мелітополя, брехуна і покидька на концерт Кобзона відправлять.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!